Ekran dotykowy z wejsciem hdmi

GASTRO POS jest programem, który umożliwia na nieostrożną i intuicyjną sprzedaż, stworzoną w mało ruchach poprzez ekran dotykowy. Jak wysoce powszechny organizm na zbycie gastronomicznym zajmuje się wielkim znaczeniem wiodących szefów restauracji. Jego intuicyjna obsługa leczy w produkcji kelnerom oraz tym samym ułatwia szkolenie nowych pracowników.

Dzięki bardzo popularnej, intuicyjnej obsłudze nie potrzebuje bogatych oraz długotrwałych szkoleń, i bardzo praktyczna metoda użytkowania za pomocą ekranu dotykowego, związana z ogromną paletą funkcji, znacznie dużo sprawdzi się w nie wyłącznie w średnim, pojedynczym lokalu, lecz oraz w budowy gastronomicznej.

symfonia mała księgowość premium

Indywidualne dobranie funkcji Dzięki bardzo dużo funkcjom oraz modułom GASTRO POS jest mocno sprawnym systemem, jaki osiągniemy na zbytu. W relacje od profilu lokalu, albo jest wówczas bar, pub, i nawet restauracja, możesz dopasować oraz spersonalizować opcje, które będą najużyteczniejsze dla Twoich potrzeb.

Bezpieczeństwo Logowanie się naszych ludzi do programu poprzez wprowadzenie niepowtarzalnego kodu, odcisk palca czy zbyt pomocą karty magnetycznej umożliwia pełny monitoring również jego czasu rzeczy jak i sukcesu jaki tworzy. W relacji od stanowiska, można także ustalić widok opcji tak, by stanowił on przystosowany do uprawnień danej osoby, np. kelner widzi jedynie sprzedaż, manager widzi sprzedaż oraz wystawianie faktur, pracodawca ma dojazd do całkowitych możliwości. GASTRO POS pozwala zminimalizować straty domu i zwiększyć zyski. Program pos gastro ułatwia również obsługę rozliczeń w gastronomii.

Zalety programu:

obsługa przez ekran dotykowy, wykonując kilka kliknięć; dopasowanie ekranu do osobistych potrzeb; kontrola rachunków oraz zamówień; przejrzysto zaprojektowany ekran bonowania; obrazowa prezentacja sali; rozliczenia kelnera w wszelkim elemencie; zapisywanie czasu pracy; brak trudności w modyfikowaniu potraw; zgodność z kuchnią; sprawdzanie zamówień i rachunków; elastyczne kształtowanie cen; kontrola ustalanych rabatów; zgodność z sposobami hotelowymi i urządzeniami do ćwiczeń specjalnych.