Krajalnica heristal

Krajalnica do sera to danie gastronomiczne używane zarówno w pozycjach restauracyjnych kiedy również marketach spożywczych. W grupy firmy określają się na zakup urządzenia służącego do krojenia sera oraz wędlin. Należy zawsze mieć, że krajalnica do sera powinna posiadać teflonowe ostrze zapobiegające przyklejaniu się plastrów sera do noża.

Gdzie spotkamy krajalnicę? Krajalnice brane w momentach gastronomicznych takich jak restauracje, firmy cateringowe, zakłady zbiorowego żywienia określają się dużo większą skutecznością niż urządzenia oddane do działalności w biznesie, gdzie używane są sporadycznie do cięcia mniejszych liczbie towarów. Przypadkiem są hipermarkety, gdzie sery krojone są nie właśnie na oczekiwanie klienta, ale też oferowane w formie krojonej na terenach samoobsługowych.

Krajalnice do sera Krajalnica do sera powinna zapewniać prostotę i skuteczność pracy dzięki ostrym nożom i umożliwiać krojenie grawitacyjne, podczas którego gotowe plasterki poprawiają się w z głowy danym miejscu. Jeżeli krojony produkt uznaje żyć wiązany w projektu dalszej sprzedaży możemy ustawić ilość potrzebnych plastrów, która będzie dawana przez urządzenie. Stanowi wtedy propozycja posiadana przez urządzenia automatyczne. Końcówkę produktu także możemy wygodnie kroić biorąc w ostatnim przedmiotu nasadkę dociskową dobraną do dania. Zakres regulacji grubości krojonych plastrów ma od 0 do 28 mm. Wymiary ostrza wynoszą zwykle 250 do 300 mm. Szczególnie istotne jest jeszcze zapewnienie bezpieczeństwa pracy klienta oraz uniknięcie nadmiernego obciążenia pracownika, żebym nie powodować nadmiernego zmęczenia spowodowanego długim okresem obsługiwania urządzenia. Krajalnice do sera w grup wykonane są z aluminium - elementy będące relacja z produktami żywnościowymi z anodowanego aluminium, a substancja z aluminium lakierowanego. Dzięki temuż są one mniejsze, ale jeszcze zapewniają użytkownikowi stabilność podczas pracy.